MAGAZIN

“Unirea – ODIP” te invită să mergi în Caravana Unirii!

Distribuiți acest articol!

Asociația Obștească “UNIREA – ODIP” dă startul celei mai mari campanii de informare cu privire la Unirea Republicii Moldova cu România.

Dacă în luna iunie campania s-a desfășurat în Chișinău, atunci toată luna iulie, tinerii de la ODIP vor vorbi cu oamenii din localitățile Republicii Moldova.
Tinerii și voluntari ai asociației vor avea întâlniri cu localnicii şi vor informa oamenii cu privire la apropierea celor două maluri de Prut.

Voluntarii vor lăsa în fiecare localitate o amintire pentru localnici: o bancă din parc vopsită în tricolor sau drapele tricoloare pentru fiecare casă.

„Timp de 6 săptămâni vom vizita 11 raioane ale Republicii Moldova și vom informa cetățenii cu privire la beneficiile Unirii cu România. Vom merge din casă în casă, de la om la om și vom discuta cu fiecare locuitor. Astfel, îndemnăm toţi tinerii să se implice în cea mai frumoasă experienţă a verii”, a precizat Vlad Bilețchi, președinte AO „Onoare, Demnitate și Patrie” (ODIP).

Primul tur al Caravanei Unirii va avea loc în toate localitățile raioanelor Ialoveni şi Hânceşti în perioada 1 – 8 iulie 2017.

Pentru a putea participa în calitate de voluntar, accesează link-ul şi completează formularul de aplicare.
Telefon de contact – 060 66 88 66 sau 068 22 44 22


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button