Actualități

Vasile Costiuc refuză să mai meargă la televiziuni: Sunt vândute

Distribuiți acest articol!

A absolvit Facultatea de Istorie a Universității Pedagogice de Stat „Ion Creangă”. A lucrat cameraman la Jurnal TV (între 2008-2009), în aceeași perioadă a fost membru al organizaţiei neguvernamentale Hyde Park, condusă de activistul civic Oleg Brega.

A început activitatea politică în cadrul Partidului Liberal condus de Mihai Ghimpu, pe care în 2007 l-a criticat în câteva conferinţe de presă pentru „modul dictatorial de a conduce”. În 2010 a fondat Mişcarea de tineret „Democraţia Acasă”, care în 2011 s-a transformat în partid cu acte în regulă. Pledează pentru schimbarea clasei politice şi se declară reprezentant al tinerilor care au participat la acțiunile stradale din 7 aprilie 2009.

IGOR GROSU. Toată viața a fost plătit din banii ONG-urilor străine. A trăit numai din banii moldovenilor

Formațiunea lui Vasile Costiuc nu a reușit să obțină mari rezultate până în acest moment, dar live-urile de pe Facebook ale liderului formațiunii Democrație Acasă au o audiență impresionantă, fapt ce ar putea duce partidul în Parlamentul Republicii Moldova.

Vasile Costiuc se arată extrem de dezamăgit de presa din Republica Moldova și jurnaliștii abonații propagandei oligarhice, anunțând că nu va mai merge în platourile televiziunilor vândute.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button