Actualități

Viceprimarul Nistor Grozav a fost eliberat din arest la domiciliu

Distribuiți acest articol!

Viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, a fost eliberat din arest la domiciliu, astfel urmează să fie cercetat sub control judiciar, în următoarele 30 de zile. Magistrații de la Curtea de Apel au acceptat recursul avocaților funcționarului.

În aceste condiții, viceprimarul va putea reveni la muncă și îndeplini atribuțiile primarului capitalei, care se află în arest la domiciliu.

Amintim că șapte persoane, printre care Nistor Grozavu și șeful Direcției municipale Transport, Igor Gamrețchi, au fost reţinute de CNA şi procurori în dosarul de corupţie, ce vizează selectarea companiilor care urmau să se ocupe de amenajarea parcărilor cu plată în capitală. Potrivit Centrului Anticoruptie, viceprimarul Nistor Grozavu ar fi semnat contractul cu firma austro-ungară, fără aprobarea CMC, iar licitația ar fi fost trucată. Atât Grozavu, cât și restul bănuiților au facut parte din comisia care a aprobat contractul cu firma ce urma să construiască parcările cu plată.

Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, aceştia riscă pedepse de până la 10 ani de închisoare cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 10 la 15 ani.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button