MAGAZIN

Victor Ponta pregătește un nou proiect politic. Cine i se alătură

Distribuiți acest articol!

Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri, că, în câteva zile, urmează să prezinte proiectul politic pe care l-a anunţat încă din luna iulie. Ponta a precizat că nu este dispus să ajungă la niciun compromis cu Liviu Dragnea, aşa cum a făcut Sorin Grindeanu, dar şi faptul că fostul premier nu face parte din echipa sa.

„În câteva zile îl voi prezenta (proiectul politic — n.r.). Nu s-a pus problema ca din acest proiect politic să facă parte şi domnul Grindeanu. După cum ştiţi, domnia sa va avea o carieră diplomatică sau ceva de genul acesta. Nu comentez mai mult. Eu mi-am ales drumul şi sunt foarte mulţumit că fac ceva de care să nu îmi fie ruşine. Există compromisuri, orice politică se face cu compromisuri, dar este şi o limită. Eu cu domnul Liviu Dragnea nu am ce compromisuri să fac şi nu are nicio funcţie cu care să mă cumpere, ceea ce mă face să mă simt foarte bine”, a afirmat Victor Ponta Fostul premier a mai spus că va continua să facă „opoziţie“ şi să evidenţieze lucrurile care nu funcţionează bine.

„Dacă sunt proiecte bune, le susţin. Dacă sunt proiecte proaste, o să fac opoziţie, pentru că nu există altă opoziţie în afară de mine. Doar nu vă aşteptaţi la PNL să facă opoziţie. Eu o să spun care sunt lucrurile rele, cu acel fond de investiţii. Dacă-l facem pentru România, îl susţin, dacă-l facem pentru prietenii domnului Dragnea din Israel sau din alte ţări, sunt contra. Am văzut că se măresc salariile, dar nu se măresc de fapt şi doar se trece taxa dintr-o parte în alta. Lucrurile merg prost“, a completat fostul lider de la Palatul Victoria.

Sursa: Adevarul


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button