Actualități

Victoria Grosu Vremeș despre TAXA DE OCUPAȚIE impusă transportatorilor. Cerem ca Maia Sandu să intervină

Distribuiți acest articol!

Atunci când noi ar trebui să comemorăm pe marele poet și patriot român Mihai Eminescu, stăm la granița ilegală de pe Nistru ca să plătim TAXA DE OCUPAȚIE. Solicit personal și în numele AUR Italia președintelui Maia Sandu să intervină asupra acestui abuz și să elimine taxa de 10 dolari de acces sau ieșire din regiunea ocupată de trupele ruse.

Cel puțin declarativ să ne ridicăm în picioare și să fim demni. Mai bine să avem o viață în libertate decât să ne aplecăm atunci când onoarea ne este încălcată. De asemenea cerem președintelui Maia Sandu să arate că nu este Igor Dodon. Știm cu toții prea bine că interdicția aplicată ilegal patriotului român George Simion poate fi oricând ridicată, depinde numai de ea.

AUR este cel mai sincer partid din Republica Moldova, un partid care nu este supus nimănui. Nu dorim să facem compromisuri, nu ne intereseaza binele sistemului oligarhic, ne interesează voința poporului.

Dar ca voința poporului să se poată aplica este nevoie ca poporul să aibă acces la cât mai multe informații despre diversitatea posibilităților care li se oferă. Să nu le fie îngrădit dreptul de a cunoaște alte căi prin promovarea doar a unui mijloc sau a câtorva din interes personal.

Victoria Grosu Vremeș, locul 1 în lista AUR


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button