Actualități

Victoria Grosu(AUR): Moldovenii care trimit 1 miliard de euro acasă anual nu sunt lăsați să voteze

Distribuiți acest articol!

Victoria Grosu Vremeș, candidatul numărul 1 din lista AUR, afirmă că CEC este în subordinea partidelor prorusești și îi împiedică pe moldoveni să voteze deși ei sunt cei care trimit 1 miliard de euro anual acasă.

,,CEC încearcă să limiteze numărul votanților din diaspora Europeană. PSRM și partidele de stânga se folosesc de instituțiile statului pentru a împiedica pe moldoveni să voteze. În regiunea transnitreană s-au găsit resurse ca să fie create un număr mai mare de secții, deși acolo regiunea se află sub ocupație militară rusească, dar Uniunea Europeană nu.

Sute de mii de moldoveni doresc să își exercite dreptul de vot deoarece ei sunt cei care trimit peste un miliard de euro acasă. Moldovenii plecați dincolo de graniță, alungați de partidele politice și sărăcia indusă, reprezintă principalul investitor. De noi nu le pasă deloc, le pasă numai de jocurile lor politice.

AUR cere creșterea numărului de secții de votare din Italia, Spania, Franța, Germania și Marea Britanie. Vă bateți joc de noi!”, a declarat Victoria Grosu Vremeș.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button