ActualitățiBasarabia

VIDEO: Separatistul căutat internațional, Vitalie Șevchenko, a fost tras de membrii AUR în zona de frontieră a Republicii Moldova

Distribuiți acest articol!

Membrii Alianței pentru Unirea Românilor – AUR l-au recunoscut pe separatistul cu dosare penale și dat în urmărire internațională, Vitalie Șevchenko, în dispozitivul de la Varnița. Vitalie Șevchenko se află în căutare națională și internațională, fiind cunoscut pentru viziunile sale anti-naționale și anti-românești. Procurorii din RM i-au deschis lui Șevchenko mai multe dosare penale.

Vitalie Șevchenko

La un moment dat, membrii AUR au încercat să facă ceea ce poliția Republicii Moldova nu este în stare să facă de ani de zile, anume să îl rețină pe banditul Vitalie Șevchenko. Șevchenko a fost tras de membrii AUR în zona de frontieră a Republicii Moldova.

Valeriu Munteanu AUR vs ocupant rus

Separatistul care urla cu nesimțire la evenimentele de la Varnița, de acum câteva săptămâni, este același Vitalie Șevchenko, angajat al așa-numitului serviciu de securitate transnistrean (MGB). 

„Dă-te la o parte ți-am spus”, a urlat cu tupeu un separatist la Ciprian Ciubuc, deputat AUR România, născut în R. Moldova.

În timp ce statul eșuat R. Moldova se preface că la Varnița nu se întâmplă nimic, securiștii dați în căutare internațională fac legea în zona ocupată.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button