Actualități

VIDEO. România va aproba un proiect de lege cu privire la Unirea cu Republica Moldova

Distribuiți acest articol!

Unirea – proiect de țară. Aceasta este unica soluția pentru a corecta abaterile istoriei și pentru a rezolva o problemă de demnitate națională. Fostul președinte, Traian Băsescu, a declarat că România va aproba o lege privind unirea cu Republica Moldova.

Odată cu începerea sesiunii parlamentare, Traian Băsescu, va depune un proiect care să consfințească dezideratul reunirii drept proiect de țară.

Unirea României cu Republica Moldova se va realiza într-un termen mai mic de zece ani, ţinând cont de cum evoluează curentul unionist. Băsescu a declarat că România trebuie să ceară anularea pactului Ribbentrop-Molotov, iar unirea trebuie să devină proiect de ţară pentru refacerea demnității naționale și politice.

Beneficiarii unirii sunt toți cetățenii Republicii Moldova. Acest proces va aduce legile și fondurile europene la Chișinău și un nivel de viață mult mai înalt.

Traian Băsescu a fost decorat cu Ordinul ”Ștefan cel Mare” pe 2 aprilie 2015, decoraţia militară supremă a Republicii Moldova, acordată de către președintele Nicolae Timofti pentru eforturile lui Traian Băsescu în promovarea ”stabilității, securității și democrației în regiune, precum și pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova în procesul de formare a personalului din domeniile apărării”.

https://youtu.be/6Hwxii18Ryg


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button