MAGAZIN

VIDEO// Campania electorală a eșuat

Distribuiți acest articol!

Ultimele concluzii la sfârșit de cursă electorală, în exclusivitate. Campania electorală a fost un eșec a declarat Sergiu Mocanu, Președintele Partidului Antimafie, în cadrul emisiunii Sfatul Țării de la 10TV. Actuala campanie electorală a demonstrat că dreapta nu este pregătită să se coaguleze pentru a face front comun, iar procesul electoral a demonstrat o serie de carențe și încălcări care devin tot mai vizibile în ultimii ani, consideră politicianul. 

De ani buni, Chișinăul luptă pentru adevărata istorie. În pofida perioadelor dificile, începând cu Uniunea Sovietică, moldovenii percep mai bine ideea de a fi moldovean decât român, a declarat Sergiu Mocanu.

La discuția despre Campania electorală, Mocanu a declarat că aceasta este una eșuată, iar consecințele alegerilor va aduce o dezamăgire profundă pentru cei ce luptă pentru un viitor aici, acasă, și pentru adevărata lor origine. Mai mult, politicianul spune că campania electorală pentru alegerile locale noi este o repetiție a felului în care se vor poziționa principalii actori politici, având în vedere că a avut loc cu jumătate de an înainte de alegerile parlamentare.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button