ActualitățiBasarabia

VIDEO /Centenarul Marii Uniri/ Flacăra Unirii va ajunge în toate localitățile din R. Moldova

Distribuiți acest articol!

O rezoluție înaintată Parlamentului de la Chișinău privind Reîntregirea Țării, campania de semnturi ”Un milion pentru Unire”, sunt doar câteva dintre acțiunile demarate de Alianța pentru Centenar în Republica Moldova până la sfârșitul anului 2018. Mai mult, începând de săptămâna viitoare Flacăra Unirii va parcurge toate localitățile dintre Prut și Nistru pentru a duce la cât mai mulți cetățeni mesajul Unirii.

Un program amplu unionist va fi demarat de către liderii unioniști, membri ai Alianței pentru Centenar la sfârșitul anului 2018. Flacăra Unirii în cât mai multe localități ale Republicii Moldova, în special cele care au semnat Declarația de Unire, campania 1 milion pentru unire, dar cel mai important este rezoluția care va fi înaintată Parlamentului de la Chișinău cu prive la Unirea celor două state românești.

Alianța pentru Centenar își propune să aducă la cunoștința cetăținilor din Republica Moldova, prin intermediul acțiunilor organizate și a campaniilor de informare, importanța Reîntregirii Țării.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button