Actualități

VIDEO. Chirtoacă: “Timp de o lună de zile m-am documentat”

Distribuiți acest articol!

Dorin Chirtoacă susţine că este nevinovat. După ce magistraţii au adoptat decizia de prelungire a arestului la domiciliu cu 25 de zile, edilul capitalei a făcut şi câteva declaraţii jurnaliştilor.

Acesta susţine că timp de o lună de zile, timp în care s-a aflat în arest la domiciliu, s-a documentat şi a declarat că nu sunt motive de a sta în arest şi va solicita eliberarea sa. Dorin Chirtoacă afirmă că are conştiinţa curată şi n-a făcut decât să-şi îndeplinească atribuţiile de serviciu.

„În primul rând, vreau să spun că, conform legii, nu am dreptul să vă comunic mai multe detalii și de aceea, vă rog să nu insistați cu întrebări… Nu am făcut niciun trafic de influență și mi-am îndeplinit doar atribuțiile de serviciu. Conștiința mea este curată. Faptul că s-au făcut unele declarații despre mine, nu au nicio relevanță. Nu sunt motive să stau în arest la domiciliu și vom încerca să-i convingem pe magistrații că trebuie să fiu eliberat… Atunci, la 25 mai, nici nu știam despre ce era vorba, însă ulterior, m-am documentat. Subliniez – nu am comis niciun fel de fapte ilegale”, a declarat edilul.

Declaraţiile integrale le puteţi vedea mai jos.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button