MAGAZIN

VIDEO. Comercianţii ambulanţi AU PROTESTAT în faţa Preşedinţiei

Distribuiți acest articol!

După „războiul” dintre comercianţii ambulanţi şi forţele de ordine de la Piaţa Centrală, vânzătorii și-au manifestat astăzi nemulțumirea în fața Președinției. Un grup de femei, care-și vindeau marfa în stradă, s-au arătat indignate de faptul că autoritățile le dezic de singura lor sursă de venit. Pensia mizerabilă și prețurile majorate fac ca acestea să vândă zilnic bunuri în locuri unde există probabilitatea că produsele lor vor fi cumpărate.

Cel care i-a întâmpinat pe protestatari a fost consilierul preşedintelui Igor Dodon, Corneliu Popovici. Acesta i-a îndemnat pe protestatari să scrie un demers către președinte în care să-şi prezinte nemulțumirile pe care le au.

Menţionăm că la începutul lunii iunie, Direcția de Poliție a municipiului Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului Național de Patrulare și Departamentul Trupelor de Carabinieri al MAI au început măsurile suplimentare de prevenire și contracarare a comerțului ilicit stradal în adiacentul Pieței agricole Centru. În acest sens au fost antrenate forțe polițienești suficiente, iar serviciile de profil au întreprins acțiuni de salubrizare a străzilor unde era desfășurat comerț ilegal stradal.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button