Actualități

VIDEO: Directorul medical al Angliei, agresat într-un parc din Londra

Distribuiți acest articol!

În înregistrarea video distribuită pe rețelele sociale se vede cum Chris Whitty, 55 de ani, ofițerul medical al Angliei și consilier guvernamental în probleme de sănătate, este oprit de doi bărbați în Parcul St. James din Londra. Indivizii râd, îl rețin și îl împing pe înaltul oficial, în timp ce, speriat, acesta încearcă să se elibereze, notează Euronews.


Incidentul a avut loc duminică, 27 iunie. Poliția londoneză a confirmat, într-un comunicat publicat pe Twitter, că cercetează incidentul: „Suntem la curent cu o înregistrare video distribuită online care arată un incident din Parcul St. James. Ofițerii au vorbit cu toți cei implicați la momentul respectiv și datele lor au fost luate. Suntem în legătură cu victima și circumstanțele sunt investigate în continuare”.

Premierul Boris Johnson s-a declarat „șocat de hărțuirea abjectă” a directorului medical al Angliei. „Condamn comportamentul acestor golani”, a afirmat acesta pe Twitter.


Medicul epidemiolog Chris Whitty a avut un rol central în gestionarea pandemiei și a apărut adesea alături de Johnson la conferințele de presă.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button