10TVActualități

VIDEO // Distracție prezidențială, marca Dodon. Șeful statului, albastru de fericire

Distribuiți acest articol!

„Цвет настроения синий” între șeful statului, Igor Dodon și bunul său prieten sau așa zisul oaspetele său gratuit, Filip Kirkorov. Fete, cupe de șampanie, dar în primul rând distracție și voie bună, așa se pare rezolvă Igor de Sadova problemele statului. Distracția prezidențială, marca Dodon a fost înregistrată și a plasată în spațiul online.

Președintele Igor Dodon cântă, cu paharul în mână, cuprins cu interpretul rus Filip Kirkorov, piesa acestuia: „Цвет настроения синий” (culoarea dispoziției este albastră – n.r.).
Un filmuleț video în care președintele Igor Dodon apare într-o asemenea ipostază a fost publicat ieri pe rețelele de socializare, după ce mulți internauți au observat lipsa șefului statului din spațiul public, cu precădere spre finalul săptămânii trecute.

Cei doi par să fie la o petrecere dată într-un cort alb, chiuind în timp ce cântă, dar nu se știe unde și când a fost făcută înregistrarea. Cert este faptul că filmulețul este recent, fiindcă Kirkorov a lansat această piesă în primăvara acestui an.

Cel care a reaționat și l-a taxat pe Dodon pentru acest lucru este fostul primar de Chișinău, Dorin Chirtoacă.
„Țara arde, iar Dodon se scarpină cu Kirkorov… Unde e furia față de furtul miliardului, unde e lupta cu regimul oligarhic, unde e discursul din campania pentru prezidențiale? Nici lui Putin nu i-ar conveni să aibă treabă cu un asemea bufon”, a comentat Chirtoacă pe Facebook.

Nu se cunoaște când a fost înregistrat videoul, dar există presupuneri că ar fi fost filmat când interpretul rus, Filip Kirkorov, se afla în Republica Moldova.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button