10TVActualități

VIDEO // Dodon și socialiștii prinși cu minciuna

Distribuiți acest articol!

De la Dodon mai mult, de la Greceanîi mai puțin! Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, spune că formațiunea pe care o conduce a adunat peste 700 de mii de semnături pentru trecerea la sistemul de guvernare prezidențial, semnături care urmează să fie utilizate pentru programul electoral al formațiunii. Pe de altă parte, Dodon, mai adaugă niște semnături de la el și spune că au fost colectate deja peste 1 milion de iscălituri.

PSRM este singurul partid de opoziție din parlament, care după alegerile din 2014 nu a făcut parte din alianța de guvernare. Președintele PSRM, Zinaida Greceanîi, a declarat că formațiunea politică a adunat peste 700 de semnături pentru trecerea la sistemul de guvernare prezidențial, semnături care urmează să fie utilizate pentru programul electoral al formațiunii.

Declarația Zinaidei Greceanîi o contrazice flagrant pe cea a președintelui Igor Dodon, care, în luna mai, anunța că fuseseră colectate peste 1, 5 milioane de semnături în același scop în cadrul unei emisiuni televizate.

Amintim că, încă din luna februarie a acestui an, un alt socialist, Vlad Bătrâncea, spunea că până în acel moment fuseseră colectate mai puțin de 800 000 de semnături. PSRM a anunțat lansarea inițiativei cu privire la trecerea la forma prezidențială de guvernământ în cadrul protestelor organizate de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova la 24 septembrie 2017


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button