Actualități

VIDEO DodonVOR: Voronin și Dodon s-au întâlnit

Distribuiți acest articol!

Liderul socialiștilor, Igor Dodon și liderul comuniștilor, Vladimir Voronin au avut astăzi o întâlnire unde au discutat detaliile blocului electoral PSRM-PCRM. Anunțul a fost făcut de către deputatul socialist, Vlad Bătrîncea.

„În urma negocierilor, a avut loc o întâlnire personală între liderii PSRM și PCRM Igor Dodon și Vladimir Voronin. Există un acord reciproc cu privire la crearea blocului socialiștilor și comuniștilor. Mâine, la ora 11.00, va avea loc o ședință a Consiliului Republican al PSRM, la care socialiștii vor lua o decizie fundamentală”, a scris socialistul Vlad Batrîncea pe pagina sa de Facebook.

Astăzi, membra PCRM Elena Bodnarenco, a declarat că Partidul Comuniștilor (PCRM) va forma un bloc comun cu Partidul Socialiștilor (PSRM), dacă în urma tratativelor se va ajunge la un numitor comun.

Anterior, Igor Dodon a declarat că PSRM a adresat o scrisoare oficială președintelui PCRM, Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral pentru alegerile anticipate din 11 iulie.

În tot acest timp, liderul comuniștilor, cu fiecare ocazie, i-a adresat replici tăioase și critici dure lui Dodon, pe care l-a numit trădător. Și cel din urmă urmă i-a răspuns cu declarații usturătoare.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button