10TVActualitățiBasarabia

VIDEO // Drumul spre Unire continuă. Unioniștii din Marșul Centenar ajung la Râmnicu-Vâlcea

Distribuiți acest articol!

O nouă zi plină de provocări în cadrul Marșului Centenar. Unioniștii au mai înaintat zeci de kilometri, din cei 1000 rămași din toată distanța Marșului. Ieri, la Sibiu a fost dat startul celei de-a 4-a etape care se va încheia pe 22 iulie la Curtea de Argeș.

Urmașii unificatorilor țării își continuă drumul către reUnire! Astăzi au mai înaintat câțiva zeci de kilometri, după ce ieri au dat startul celei de-a patra etape, din Sibiu. Indiferent de vârstă sau vremea de afară, susținătorii unirii se alătură marșului în continuare. Amintim că puteți urmări cum se desfășoară activitatea pe pagina de facebook a organizatorilor: Semnează pentru Basarabia e România.

Sâmbătă, 21 iulie, la ora 19:00 participanții Marșului Centenar vor ajunge în Râmnicu Vâlcea, în fața Parcului Mircea cel Bătrân din localitate, unde vor sta până la ora 23:00. Toți vâlcenii sunt așteptați să îi întâmpine pe participanți.

Flacăra Unirii va ajunge pe 1 septembrie la Chișinău, dar până atunci fiecare unionist trebuie să depună efort maxim pentru apropierea celor două maluri de Prut.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button