10TVActualități

VIDEO // „Drumuri bune” făcute de mântuială

Distribuiți acest articol!

„Drumurile bune pentru Moldova” promise de guvernare nu sunt chiar… bune. Un drum din satul Vărvăreuca, raionul Florești, deși a fost recent renovat, se surpă la o mică atingere. Din imaginile postate pe Facebook de un internaut, se vede că asfaltul a fost turnat chiar pe noroi. Primarul localității spune că stratul dat reprezintă doar prima etapă a lucrărilor de reparație.

„Proiectul „drumuri mai bune la sate” este din nou lucrat cu succes. Mulțumim guvernului și primăriei Varvareuca, Florești. Sper să vadă toată mizeria de la guvernare râsul cu care mint lumea ca pe un cârd de oi”, a menționat internautul, care a publicat imagini video, în care se arată cum asfaltul proaspăt turnat se dezlipește de pe drum cu ușurință, iar sub el se vede pământ. Acesta a scos o porțiune de circa un metru, din proaspătul drum.

Primărița satului, Nina Ivanes, afirmă că atunci, pe acea porțiune de drum anterior nu a existat asfalt, iar cei doi centimetri care au fost puși reprezintă o primă etapă din procesul de reparație, iar, ulterior, grosimea asfaltului va fi de peste patru centimetri.

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici a mers să inspecteze drumul de la Vărvăreuca. Oficialul spune că lucrările la porțiunea de drum din localitate, sunt executate calitativ și în termen.

La rândul ei, compania care a turnat asfaltul de grosimea unui deget în satul Vărvăreuca din raionul Florești, ar urma să repare, totuși, drumul calitativ, din banii săi.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button