10TVActualități

VIDEO// A. Caraman: Rusia aruncă toată artileria grea pentru ca RM să nu se unească cu România

Distribuiți acest articol!

Federația rusă este cointeresată să nu admită Republica Moldova să se integreze în Uniunea Europeană și să se reîntregească cu România. Alegerile parlamentare din iarnă sunt cea mai bună posibilitate ca forțele unioniste să se unească într-un nou comun, pentru a îndeplini idealul de unire. Declarațiile au fost făcute de către Anatol Caraman, Președintele Organizației Tyras-Tighina, în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

Forțele rusești nu lasă Republica Moldova să-și ducă traiul așa cum și-l dorește. Moscova folosește toată artileria grea pentru a nu lăsa statul să aibă un viitor european prin Unirea cu România. Acum este momentul ca mișcarea și partidele unioniste să formeze acel front comun, pentru a ne îndeplini idealul național, cel de Reunire, a declarat Anatol Caraman, Președintele Organizației Tyras-Tighina.

Alegerile parlamentare sunt cel mai bun prilej ca forțele unioniste să se unească. Se duc tratative pentru a crea acea listă comună pentru a avea reprezentanți unioniști în Parlament, susține Caraman.

Reamintim că, alegerile parlamentare vor avea loc pe 24 februarie 2019.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button