MAGAZIN

VIDEO. Fermierii din România și R. Moldova vor crea un spațiu comun în domeniul agriculturii

Distribuiți acest articol!

2018 este anul marilor realizări. Aceasta este concluzia europarlamentarului român Daniel Buda. Într-un interviu exclusiv, acordat pentru 10 TV, oficialul a declarat din Parlamentul European că în Anul Centenarului va susține cetățenii Republicii Moldova. Mai mult, va da posibilitatea fermierilor din România și Republica Moldova să creeze un spațiu comun în domeniul agriculturii.

Europarlamentarul Daniel Buda își exercită activitatea în cadrul Comisiei de Agricultură pentru Republica Moldova din Parlamentul European. În acest context au fost oferite facilități fermierilor din Republica Moldova, despre care aceștia trebuie să știe. Agricultorii din Republica Moldova trebuie să cunoască faptul că au posibilitatea să acceseze fonduri europene fără ajutorul Guvernului de la Chișinău. Prin asociere cu România pot realiza proiecte care să dezvolte domeniul agriculturii și să se alinieze la standardele europene.

Cu ocazia împlinirii a 159 de ani de la Unirea Principatelor, europarlamentarul Daniel Buda a reiterat necesitatea Proiectului de Țară, acum la începutul Anului Centenarului.

https://youtu.be/pJdTv1O45XI


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button