10TVActualitățiBasarabia

VIDEO/OPINIE: Unirea ar duce la pierderea unui stat care a devenit o afacere pentru guvernanți

Distribuiți acest articol!

Unirea ar duce la pierderea unei entități statale care a devenit o afacere pentru guvernanți. Chiar dacă este o cauză pentru care luptă o mare majoritate a cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului, efortul pe care îl depune statul român pentru R. Moldova este neapreciat de către guvernarea R. Moldova. Opiniile au fost expuse în cadrul emisiunii Sfatul Țării de către președintele Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco și președintele asociației Unirea-ODIP, Vlad Bilețchi.

Unirea este motivul de care se tem politicienii de la Chișinău. Acest fapt, ar duce la pierderea unei entități statale care a devenit o afacere pentru guvernanți. Opinia aparține președintelui Blocului Unității Naționale, Ion Leașcenco, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

Pornind de la faptul că reunirea este tot mai aproape, totuși este îngrijorător faptul că relațiile cu România se răcesc din cauza neaprecierii la justa valoarea de către guvernarea R. Moldova a efortului pe care îl depune statul român, afirmă președintele asociației Unirea-Odip, Vlad Bilețchi.

Instituțiile administrative ale R. Moldova nu au adus nimic bun pentru stat, decât funcții, furturi și fărădelegi, mai adaugă Bilețchi.

Înfăptuirea Unirii, ar impune o justiție corectă în rândurile instituțiilor de stat, care ar duce la răspunderea guvernării r. moldova în fața legii pentru toate hoțiile și nedreptățile înfăptuite de-a lungul timpului, lucru care în România se întâmplă de mulți ani.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button