MAGAZIN

VIDEO. Igor Dodon, ”medaliat” de liberali

Distribuiți acest articol!

Tinerii Partidului Liberal de la Chişinău au venit joi, 24 august, la Reşedinţa de Stat a preşedntelui Igor Dodon pentru a-i înmâna acestuia în mod simbolic „medalia Trădătorul neamului”, pentru merite deosebite în trădarea neamului românesc.

„Să duci această medalie toată viaţa, iar sângele şi jertfa poporului român să-ţi fie mereu în faţa ochilor, iar conştiinţa să te mustre până la sfârşitul vieţii. Numele tău să fie în veci simbol al trădării de mamă, tată şi neam. Ruşine pentru faptele tale, că ne-ai vândut ocupantului. Să vină ca un blestem pe capul tău”, a declarat unul dintre activiştii liberali.

Reacţia Preşedinţiei nu s-a lăsat mult aşteptată. Purtătorul de cuvânt al şefului statului, Ion Ceban, a ieşit în faţa liberalilor pentru a primi „medalia” oferită de aceştia pentru Igor Dodon. El le-a sugerat celor veniţi la Preşedinţie să pună „medalia” la gâtul lui Mihai Ghimpu.

„Cred că o să o împachetăm şi o vom întoarce domnului Ghimpu, pentru că, de fapt, trădători sunt acei care îşi bat joc de acest popor zi de zi, începând cu furtul miliardului, cu distrugerea Capitalei, cu fel de fel de Dârda şi Gamreţchi, cu tot felul de Poiată şi alţi mari exponenţi ai pseudo-unioniştilor de la Chişinău”, a menţionat Ceban.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button