ActualitățiBasarabia

VIDEO // Ilie Leahu: Rusia nu este un aliat fidel al Republicii Moldova

Distribuiți acest articol!

Dodon nu o dată a transmis poporului că Rusia este aliatul fidel al Republicii Moldova, lucru care este fals. Are nevoie Republica Moldova de o țară care aduce doar rău, pe când statul are un frate mai mare ca România? Cu un răspuns la această întrebare și despre importanța participării guvernului de a transmite mesajul unirii, a venit Ilie Leahu, Vice-Primarul comunei Băcioi, în cadrul emisiunii de aseară Moldova Live.

Federația Rusă în loc să ofere sprijin financiar Republicii Moldova, așa cum o face România, continuă să-și impună influența politică, de această părere este Vice-Primarul comunei Băcioi, Ilie Leahu. România este mereu deschisă la apelurile Guvernului Republicii Moldova, iar datoria lor este de a transmite tuturor localităților din experiența lor în dezvoltarea proiectelor de infrastructură sau atragerea fondurilor europene, spune Ilie Leahu.

Peste 500 de localități din Republica Moldova sunt înfrățite la moment cu alte localități din România. Aceste acorduri de înfrățire dintre localitățile ambelor maluri ale Prutului, aduc roade comunităților locale.

 

 


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button