10TVActualitățiRomânia

VIDEO//În Alba Iulia va fi organizat ”Cel mai mare 100”,care va intra în Cartea recordurilor

Distribuiți acest articol!

Eveniment inedit la Alba Iulia dedicat Centenarului Marii Uniri. În Meca românilor va fi organizat ”Cel mai mare 100”, care ar urma să intre în Cartea recordurilor. Manifestația este desfășurată cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la MArea Unire din 1918. Organizatorii îşi propun să adune peste 9000 de persoane, din Alba Iulia şi din alte comunităţi din Transilvania şi din ţară.

În anul Centenarului, asociaţia 11even din Cluj-Napoca organizează pe 29 septembrie, la Alba Iulia, un inedit eveniment de celebrare care va intra în Cartea Recordurilor Guinness. Organizatorii îşi propun să adune peste 9000 de persoane, din Alba Iulia, din alte comunităţi din Transilvania şi din ţară pentru a forma “Cel mai mare număr 100”, dedicat celor 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Acest eveniment va fi organizat în prima parte a zilei de 29 septembrie, în debutul Festivalului Bucurie în Mişcare şi va beneficia de prezenţa unei echipe de evaluare de la Guinness World Records pentru a confirma acest record mondial.

Proiectul cuprinde segmente care vor fi împărţite pentru 6.733 de copii şi 2.444 de adulţi, în total 9.177 de participanţi potenţiali. Asociaţia 11even propune acest eveniment în special copiilor şi tinerilor pentru a-i învăţa istoria României.

Detaliile şi formularele de înscriere sunt publicate pe site-ul www.celmaimare100.ro. Pe lângă experienţa unică de a lua parte la o astfel de acţiune, fiecare participant va primi o diplomă şi o pelerină oficială a festivalului.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button