10TVActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

VIDEO // ÎN PREMIERĂ! Eveniment unionist cu socialiști pe 1 septembrie la Chișinău

Distribuiți acest articol!

O nouă ședință privind organizarea evenimentului unionist din 1 septembrie a avut loc astăzi la primăria municpiul Chisinau. După două amânări pentru un răspuns, socialiștii au au primit undă verde pentru a organiza un eveniment, chiar dacă încă nu știu care va fi acesta, pe când mișcarea unionistă are deja un program și își asumă buna desfășurare a manifestației planificate.

Astăzi, 21 august, a avut loc o nouă ședință de lucru la primăria municipiului Chișinău, cu participarea grupurilor de inițiativă care au depus declarații privind organizarea manifestațiilor publice în ziua 1 septembrie. Reprezentanții primăriei afirmă că nu au niciun drept să nu accepte declarațiile depuse, indiferent de acțiunea care se va desfășura. Ion Leașcenco, președintele Blocului Unității Naționale, afirmă că evenimentul organizat în această zi de Alianța pentru Centenar a fost anunțaț încă de pe 25 martie, a fost preluat de mass-media iar organele de conducere și securitate ale municipiului au fost informate despre acțiune.

Unioniștii își asumă buna desfășurare a evenimentului, chiar dacă ședințele din cadrul primăriei au fost tergiversate, iar socialiștii au încercat să pună piedici.

Veteranii războiului de pe Nistru vor fi pe 1 septembrie în PMAN, acolo unde vor asigura ordinea publică.

După 2 amânări a unui răspuns pentru confirmarea organizării evenimentului din 1 septembrie, socialiștii au primit undă verde pentru organizarea unei acțiuni de care nici ei însuși nu cunosc care va fi aceasta.

Pe 1 septembrie, susținătorii cauzei naționale își dau întâlnire la Chișinău, indiferent de impedimentele care vor sta în cale.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button