MAGAZIN

VIDEO: Înfrățirea aduce bunăstare: Un spital din Anenii Noi va fi reparat cu bani din Vaslui

Distribuiți acest articol!

Renovarea intrării Spitalului raional Anenii Noi și achiziționarea unei ambulanțe vor putea fi posibile datorită unui ajutor nerambursabil de 20.000 de euro (aproximativ 400.000 de lei moldovenești) oferiți de Consiliul județean Vaslui. Sprijinul vine ca o consecință a acordului de înfrățire dintre raionul Anenii Noi și județul Vaslui.

Autoritățile din Anenii Noi anunță că în urma implementării proiectului, la intrarea în Spitalul raional va fi construită o copertină, iar asfaltul vechi va fi înlocuit cu un pavaj nou și modern. „Cât despre ambulanță, ea va fi una modernă și incomparabil mai bine dotată decât unitățile aflate acum la bilanțul serviciului raional medicină urgență”, explică acestea, relatează infoprut.ro.

Potrivit președintelui Consiliului raional, Alexandru Barbăroșie, ajutorul nerambursabil denotă atitudinea frățească din partea conducerii și consilierilor județeni din Vaslui, județ cu care raionul Anenii Noi a semnat în luna ianuarie un acord de parteneriat.

Acesta nu este primul ajutor nerambursabil pe care România îl oferă raionului Anenii Noi. Și Consiliul județean Giurgiu a acordat un sprijin în valoare de circa 280.000 de lei moldovenești.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button