10TVActualitățiRomânia

VIDEO // Invitație Tricoloră. Strășeni și Vărzărești, Nisporeni au primit Steagul UNIRII

Distribuiți acest articol!

Evenimentele dedicate anului Centenar sunt, după cum vedeţi, în plin avânt. Zeci de localități din Republica Moldova deja au primit drapele tricolore cu care vor veni duminică în Piața Marii Adunări Naționale. Între timp, tot mai mulţi aleşi locali și cetățeni simpli își afirmă deschis dorința de a reveni în brațele României, iar unirea de zi în zi este tot mai dorită.

Tot mai multe administrații locale din Republica Moldova își doresc Unirea cu Țara-Mamă și își doresc ca și cei care trăiesc o melancolie rusească să înțeleagă că ReUnificarea este unica soluție pentru un trai decent.

Vicepreședintele raionului Strășeni, Ion Ursu a declarat că, acum, este momentul pentru a înfăptui Marea Unire. De asemenea, el a subliniat că deja peste 11 localități din raionul Strășeni își doresc revenirea în vechile hotare, iar până pe data de 27 martie declarația de Unire va fi semnată de majoritatea localităților raionului Strășeni.

Tricolorul a ajuns și la Vărzărești, raionul Nisporeni, unde a fost primit de către un locuitor a satului. Satul Vărzărești este unu dintre localitățile ce au semnat documentul istoric și au spus “DA” Unirii.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button