MAGAZIN

VIDEO// Kaufland – donație vitală pentru Institutul Oncologic din Republica Moldova

Distribuiți acest articol!

Supermarketul Kaufland Moldova, administrat de sucursala din România a marelui retailer german, a donat Institutului Oncologic din Republica Moldova o mașină echipată cu frigidere speciale pentru transportarea sângelui. Transmiterea bunurilor donate a avut loc astăzi.

La ceremonie au participat reprezentantul Kaufland România, Anna-Katharina Scheidereiter, directorul Institutului Oncologic, Larisa Catrinici, și ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari.

Primul supermarket Kaufland se va deschide la Chișinău anul acesta, iar gama de produse disponibilă va fi, în cea mai mare parte, similară celei din magazinele Kaufland România, dar va fi, în același timp, adaptată în mod corespunzător nevoilor clienților locali.

Potrivit administratorului Kaufland, salariul angajaților din rețeaua de magazine ar ajunge la 7.500 de lei moldovenești.

Retailerul german a inaugurat primul magazin în România în 2005, iar în prezent a ajuns la o reţea de peste 100 de unităţi de retail, două centre logistice şi peste 15.000 de angajaţi.

Grupul Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.110 de magazine în şapte ţări, în Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croaţia, Bulgaria şi România.

Sursa: infoprut.ro


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button