Actualități

VIDEO LIVE // Opoziția ripostează! Se creează Comitetul de Rezistență Națională

Distribuiți acest articol!

Liderii opoziției Andrei Năstase și Maia Sandu anunță despre crearea Comitetului de Rezistență Națională în contextul invalidării scrutinului local din Chișinău.

Vom constitui acest comitet, să atragem cât mai mult multă lume bună, oameni cu capacitate. Nu îi vom lăpsa să se odihnească în această vară. Eu nu cred că lumea civilizată va tolera să fie furat votul a sute de mi ide oameni. Acuma, depinde numai de noi dacă țara aceasta va avea viitor”, a declarat liderul PPDA, Andrei Năstase.

Susținătorii primarului ales au protestat ieri în fața Primăriei după ce în ajun, Curtea Supremă de Justiție a pronunțat decizia irevocabilă prin care alegerile locale noi au fost declarate nule.

Prin această decizie în Republica Moldova începe instaurarea dictaturii, a declarat liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, iar președinta PAS, Maia Sandu a anunțat despre intenția creării un comitet de rezistență națională care va decide acțiunile de mai departe ale protestatarilor.

Justiția a invalidat alegerile locale noi din Chișinău, câștigate de Andrei Năstase, motivând că atât el cât și adversarul său din turul doi, Ion Ceban, ar fi făcut agitație electorale prin îndemnurile de participare la vot, lansate pe rețele de socializare.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button