MAGAZIN

VIDEO. Lupta împotriva comerţului stradal ilicit continuă

Distribuiți acest articol!

Direcţia de Poliţie a municipiului Chişinău în comun cu Inspectoratul Naţional de Patrulare al IGP şi Departamentul Trupelor de Carabinieri al MAI vor implementa măsurile suplimentare de prevenire şi contracarare a comerţului stradal ilegal în apropierea Pieţei Centrale.

În combatarea ilegalităţilor au fost antrenate forţe poliţieneşti, iar serviciile de profil întreprind acţiuni de salubrizare a străzilor unde era desfăşurat comerţ ilegal stradal.

Poliţiştii îndeamnă comercianţii să-şi realizeze produsele în locuri autorizate pentru a nu crea obstacole în traficul rutier, dar mai ales, pentru a nu vinde produsele alimentare în condiţii insalubre. Acţiunile vor avea loc până la lichidarea tuturor consecinţelor vânzării ilegale. Cetăţenii sunt rugaţi să se conformeze normelor legale.

Poliţia Capitalei monitorizează salubrizarea străzilor şi continuă acţiunile de prevenire a comerţului ilicit stradalDirecţia de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu angajaţii Inspectoratului Naţional de Patrulare al IGP şi Departamentul Trupelor de Carabinieri al MAI continuă măsurile suplimentare de prevenire şi contracarare a comerţului ilicit stradal în adiacentul Pieţei agricole Centru, fiind antrenate forţe poliţieneşti suficiente…http://politiacapitalei.md/politia-capitalei-monitorizeaza-salubrizarea-strazilor-si-continua-actiunile-de-contracararea-comertului-ilicit-stradal/

Publicată de Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău pe Marţi, 13 iunie 2017


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button