Actualități

VIDEO. Maia Sandu: “Sunt o româncă cu acte în regulă”

Distribuiți acest articol!

Liderul Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, a fost invitatul ediţiei speciale “Ora Bucureştiului” de la 10TV. În cadrul emisiunii, liderul PAS a declarat că România este în cea mai bună poziţie de a impune ordine la Chişinău.

România are pârghii ca să determine guvernarea să îmbunătățească mediul de afaceri, să reducă corupția, să avanseze în acele proiecte extrem de importante, cum este interconectarea sistemelor energetice. Pentru că în continuare suntem șantajați cu livrarea de gaze de la Cuciurgan, chiar dacă mai devreme ni s-a spus că nu mai cumpărăm energie electrică din Transnistria ca să nu susținem în continuare regimul de acolo și la doar două luni de zile își schimbă opinia și revenim tot acolo”, a afirmat Maia Sandu.

Întrebată de ce ar investi România în continuare în Republica Moldova, Maia Sandu a răspuns că, în primul rând, pentru că şi în această parte de Prut sunt români, inclusiv ea, care are cetăţenie română. În acest context, Maia Sandu a afirmat că la alegerile prezidenţiale, dânsa ar fi fost primul român oficial declarat cu un număr atât de mare de voturi pe teritoriul Republicii Moldova.

Emisiunea integrală poate fi vizionată accesând link-ul.


Distribuiți acest articol!

4 Comments

  1. Romanii se nasc si sunt romani pina la moarte, dar nu se lauda cu acte absurde. Totodata, un roman adevarat niciodata nu va sta la masa cu Dodon, precum a stat Maia Sandu la masa cu Dodon in timpul protestelor.

  2. Româncă care al susține pe Dodon și pe USatîoi, pe cei care au misiunea de a federaliza RM, tre să fii nebună de cap să vii cu așa declarații în fața cetățenilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button