Actualități

VIDEO: Marina Tauber, membră a clanului mafiot Șor, alături de bodyguarzi înarmați

Distribuiți acest articol!

La evenimentul de la Complexul Memorial Eternitate a participat și partidul mafiotului Ilan Șor, în frunte cu Marina Tauber. Deputata era însoțită de câțiva bărbați care îi făceau loc să treacă printre mulțime, în timp ce aceasta se deplasa spre automobil. Mai mult, unul dintre ei avea o armă cu glonț la brâu, pe care a încercat să o ascundă atunci când l-am luat la întrebări.

Imaginile au fost surprins de jurnaliștii Tv8 Moldova, după evenimentul de depunere a florilor la Complexul Memorial Eternitate la care au participat mai mulți membri, susținători și deputați ai Partidului Șor, în frunte cu Marina Tauber.

Deputata apropiată de clanul mafiot condus de Ilan Șor, omul care a participat la furtul miliardului a încercat să îi mintă pe jurnaliști.

„Eu v-am spus. Eu nu am bodyguard. Dacă domnul are armă, probabil are toate actele necesare, dar asta nu este legat de mine. Marți, miercuri, veniți la noi la oficiu. Este membrul echipei noastre. Din păcate eu nu țin minte toate familiile, o să vă dau informația marți”, a spus Tauber.

„Am încercat să obținem un comentariu de la Marin Maxian, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, pentru a ne spune dacă la asemenea evenimente în masă este permisă purtarea armelor, însă acesta nu ne-a răspuns la apel.”, notează TV8.

Potrivit legislației, deținătorii de armă trebuie să păstreze în permanență arma introdusă în toc, în loc ascuns vederii, cu excepția situațiilor în care persoana este autorizată, potrivit legii, să o aplice.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button