10TVActualitățiBasarabiaRomânia

VIDEO // Marșul Centenar se apropie de 1000 de km. Flacăra Unirii, în drum, către a noua etapă

Distribuiți acest articol!

Aproape 1000 de kilometri au parcurs unioniștii din Marșul Centenar. Maine, 17 august, vor începe cea de-a 9-a etapă, care va trece prin Tecuci – Ghidigeni – Bârlad – Gara Roșiești și Vaslui acolo unde vor încheia etapa pe 20 august.

O mie de kilometri, sute de participanți, emoții de nedescris, amintiri pentru o viață întreagă și lupta pentru cauza națională – acesta este Marșul Centenar. Ultima zi a etapei a opta participanții au petrecut-o în Tecuci, iar maâne vor porni din nou la drum. Etapa a noua presupune traseul Tecuci – Ghidigeni – Bârlad – Gara Roșiești și Vaslui acolo unde vor încheia etapa pe 20 august.

Marșul Centenar se desfășoară concomitent cu Caravana Unirii – o acțiune de informare despre cei 100 de ani de la Marea Unire și de trezire a conștienței naționale.

Unioniștii au pornit pe 1 iulie de la Alba Iulia, iar pe 1 septembrie vor ajunge la Chișinău. Alăturați-vă ultimelor 3 etape a marșului prin înscriere pe unire2018.ro sau prin contactarea directă a organizatorilor pe pagina de facebook Semnează pentru Basarabia e România. Unirea are nevoie de fiecare român, de implicare și de susținere.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button