Actualități

VIDEO // Mihai Popșoi: ”Dorința de introducere, în Constituție, a parcursului de integrare europeană nu a existat niciodată”

Distribuiți acest articol!

Dorința de introducere, în Constituție, a parcursului de integrare europeană nu a existat niciodată, deși RM este prinsă între două state, dintre care unul face parte din Uniunea Europeană – România, iar altul – Ucraina- este în proces de introducere în constituție a parcursului european. Acest lucru și explică faptul că Plahotniuc schimbă cursul statului către unul pro-moldova. Opinia aparține vicepreședintelui PAS, Mihai Popșoi, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

În rezultatul tuturor fărădelegilor înfăptuite de PD, pro-europenismul acestui partid a devenit o iluzie, a mai adăugat Mihai Popșoi. Totodată, Ion Terguță, vicepreședinte al PLDM, a comparat situația cu una din perioada comuniștilor, atunci când aceștia încercau să ia un curs european.

Amintim că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a declarat că partidul pe care il conduce își schimbă traiectoria și se declară un partid Pentru Moldova.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button