10TVActualități

VIDEO// Mișcarea de Rezistență Națională ACUM urmează să organizeze un nou protest la Chișinău

Distribuiți acest articol!

Mișcarea de Rezistență Națională ACUM urmează să organizeze un nou protest la Chișinău. Manifestația va avea loc la sfârșitul lunii septembrie, atunci când va avea loc prima ședință plenară a Parlamentului. În cadrul manifestației se va cere îndeplinirea revendicărilor adoptate unanim la Adunarea Generală a Cetățenilor din 26 august 2018.

Comitetul de Rezistență ACUM anunță că la prima ședință a Parlamentului din această toamnă va organiza încă un protest. Totodată liderii politici ACUM spun că vor înainta o plângere colectivă împotriva acțiunilor poliției în zilele de 26 și 27 august.

La conferința de presă au fost prezentate revendicările adoptate unanim la Adunarea Generală a Cetățenilor din 26 august 2018. Adunarea Generală a Cetățenilor cere imperios următoarele:

Sesiunea de toamnă a Parlamentului va începe pe data de 3 septembrie 2018, potrivit unei dispoziții semnate de Președintele Parlamentului Andrian Candu.

La începutul lunii septembrie, deputații își vor relua activitatea în organele de lucru ale Parlamentului. De asemenea, convocarea Parlamentului în ședință plenară se va efectua la propunerea Biroului permanent al Parlamentului, după pregătirea proiectului ordinii de zi.


Distribuiți acest articol!

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button