10TV

VIDEO // Moartea lui Dodon – pierderea PDM. Opinie: Plahotniuc era nevoit să…

Distribuiți acest articol!

Pierzania lui Igor Dodon în urma accidentului de pe 9 septembrie, ar fi fost o pierdere mare nu pentru socialiști, dar pentru partidul Democrat, care ar fi fost nevoit să găsească un nou președinte. Deși în urma zecilor de reacții de ură și instigare la violență stârnite în urma accidentului, pentru toate ilegalitățile înfăptuite de Dodon, acesta ar trebui să fie închis democratic la pușcărie, pentru că bucuria față de tragedia acestuia nu duce la nimic. Opinia aparține președintelui partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, expusă în cadrul emisiunii Sfatul Țării.

Moartea lui Igor Dodon, în accidentul care s-a produs duminică, 9 septembrie, ar fi fost o pierdere mare nu pentru socialiști, dar pentru partidul Democrat, care ar fi fost nevoit să inițieze alegeri prezidențiale noi. De azi înainte, partidul democrat îi va face escortă specială șefului de la Condrița. De această părere este președintele partidului ”Democrația Acasă”, Vasile Costiuc. Opinia a fost expusă în cadrul emisiunii Sftaul Țării.

Și în cazul lui Plahotniuc cetățenii ar face la fel, ar bate din palme dacă ar afla că acesta nu mai există, mai adaugă Costiuc.

Timp de 27 de ani R. Moldova crește o societate într-o atmosferă de ură. În cazul lui Igor Dodon, fie el dușman sau adversar, acesta ar trebui să fie închis democratic la pușcărie, pentru că bucuria față de tragedia acestuia nu duce la nimic, a cochis Costiuc.

Amintim că, șeful statului a fost implicat într-un accident, pe 9 septembrie, care a stârnit zeci de reacții pe internet: de susținere, dar și de ură și instignare la violență.


Distribuiți acest articol!

One Comment

  1. Ticalosii sint DODONIISTI, mai ales Dobitocul Batrincea. Stim noi tare bine cum pornesc motoarele masinelor pisedintelui. Batrincea a ocolit si faptul ca actiunea a avut loc in zi de odihna, iarasi este ticalos. El nici odata n-a mentionat cu ce se ocupa pisedintele, unde sunt realizarile promisiunilor lui, care le-a inaintat din start- recuperarea miliardului si nu punerea lui pe sama bugetului, iata ticalosule… cu ce si tu trebuie sa te ocupi. De unde vor creste salariile bugetarilor…..? TICALOSULE ! Dar, nu mai aceasta problema are populatia injugata din acest teritoriu blestemat. O! sa-ti vie si tie rindul, TICALOSULE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button