10TVActualități

VIDEO / O nouă rundă de proteste la Chișinău. Susținătorii lui Șor se războiesc cu PPDA și PAS

Distribuiți acest articol!

O nouă rundă de proteste la Chișinău. De această dată, primarul de Orhei, Ilan Șor și-a trimis simpatizanții să se războiască cu PPDA și PAS pe motiv că liderii acestor fracțiuni ar vrea să închidă magazinele sociale.

Simpatizanții partidului Șor au desfășurat în această dimineață un protest în fața primărie Chișinău „împotriva închiderii magazinelor sociale”, lucru care ar intenționă să-l facă Maia Sandu și Andrei Năstase, potrivit protestatarilor. Manifestanții au scandat în fața Primăriei „Jos Năstase și Maia Sandu”, deși aceștia la momentul de față nu dețin nicio funcție în stat.

Pe de altă, liderii PPDA au anunțat într-o intervenție live pe Facebook că oamenii lui Ilan Șor au obstrucționat astăzi dimineață o conferință de presă planificată de PPDA în fața primăriei Chișinău în legătură cu „lupta împotriva mafiei imobiliare”.

Ajungând la concluzia că, din cauza oamenilor lui Șor, nu va putea desfășura conferința, formaţiunea a renunțat. Reprezentanţii săi susțin că Ilan Şor își trimite oamenii să le blocheze evenimentele la comanda lui Vladimir Plahotniuc.

Potrivit sursei citate, PPDA nu se ca lăsa intimidat de Șor și anunță mâine dimineață un nou protest în fața primăriei Chișinău, „împotriva mafiei imobiliare”.

Amintim că susținătorii Partidului ȘOR au protestat și săptămâna trecută împotriva unei pretinse tentative de lichidare a magazinelor sociale, după ce deputați PLDM au cerut audierea CNA, în contextul în care, potrivit lor, magazinele sociale ar putea contribui la fraudarea alegerilor parlamentare.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button