10TVActualități

VIDEO/ OPINIE: Politicienii se întrec la ”păr des”. Cu o declarație pe lună nu rezolvi nimic

Distribuiți acest articol!

Discuție critică despre situația politică din Republica Moldova, dar cu note de umor și chiar metafore inspirate din desene animate. S-a întâmplat ieri la emisiunea Sfatul Țării, unde invitații lui Anatol Ursu, au fost ex-candidatul la funcția de primar general și Președintele Partidului Democrația Acasă – Vasile Costiuc și Președintele Organizației Teritoriale Chișinău a PAS – Vladimir Bolea.

Președintele Partidului Democrația Acasă, Vasile Costiuc, spune că fracțiunea liberarilor din cadrul Consiliului Municipal Chișinău, ar trebui să-și ia în serios statutul de opoziție și să acționeze conform circumstanțelor, nu să se lase pe urechea declarațiilor.

De cealaltă parte, Președintele Organizației Teritoriale Chișinău, a PAS, Vladimir Bolea, este de părerea că noua guvernare nu trebuie să cadă pradă tentațiilor de a lua mită și chiar face o paralelă cu un film animat, pentru a sublinia lipsa de calități a așa-zișilor politicieni de la Chișinău.

Atât Vasile Costiuc cât și Vladimir Bolea, s-au arătat dezamăgiți de procesul democratic din republică, punând la îndoială însăși existența lui.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button