10TVActualitățiBasarabia

VIDEO // Cetățenii R. Moldova: Parlamentul nu va fi capabil să ia o decizie în favoarea unirii

Distribuiți acest articol!

Marea adunare centenara de la 25 martie, din Chișinău, a dus la adoptarea, de către Parlamentul de la București, a unei declarații prin care își afirmă clar și sigur deschiderea pentru unirea cu Republica Moldova. Unioniștii mizează pe un răspuns în acest sens și din partea Parlamentului R. Moldova. Potrivit cetățenilor, parlamentul nu va fi capabil să ia o decizie în favoarea unirii.  

După evenimentul istoric, Marea adunare centenara de la 25 martie, de la Chișinău, Parlamentul de la București a adoptat o declarație prin care își afirmă clar și sigur deschiderea pentru unirea cu Republica Moldova și față de dorința basarabenilor de a se uni.

Acțiunile de apropiere a celor două maluri de Prut, continuă cu un mare eveniment unionist la 1 septembrie, în Piața marii adunări naționale. Unioniștii mizează pe un răspuns în acest sens și din partea Parlamentului R. Moldova. Potrivit cetățenilor, parlamentul nu va fi capabil să ia o decizie în favoarea unirii, iar cei de la guvernare vor împiedica marele eveniment.

Potrivit oamenilor, unirea este inevitabilă pentru că avem aceleași rădăcini și nu trebuie să cedăm niciodată.

Mare unire s-a înfăptuit la 1 decembrie 1918. Astăzi, acest ideal național este un vis al românilor de pretutindeni și o luptă de a readuce România în granițele ei firești.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button