ActualitățiBasarabia

VIDEO // Partidul Liberal este incomod guvernării. Valeriu Munteanu afirmă că partidul din care face parte a avut multe piedici când era la guvernare

Distribuiți acest articol!

Partidul Liberal este incomod guvernării. Odată cu plecarea acestuia de la guvernare deciziile se iau mult mai ușor. Opinia, care aparține președintelui parlamentului, Andrian Candu, a fost readusă aminte cetățenilor de către vicepreședintele Partidului Liberal, Valeriu Munteanu, în cadrul emisiunii Sfatul Țării. Mai mult, acesta afirmă că partidului din care face parte i-au fost puse multe piedici, din motiv că nu erau deacord cu unele proiecte propuse în parlament.

Valeriu Munteanu spune că unioniștii urmăresc și viața politică din România, pentru a fi la curent cu deciziile care se iau în legislativul de la București.

Vicepreședintele PL deține și cetățenia română, și după cum afirmă el, o are pentru reparația morală și istorică, ci nu pentru beneficii.

Amintim că peste două luni ar urma să se desfăsoare Congresul Partidului Liberal în care se va discuta și despre viitorul președinte al Formațiunii, fapt care îl vizează și pe vicepreședintele Valeriu Munteanu.


Distribuiți acest articol!

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button