10TVActualități

VIDEO // Pe malul stâng al Nistrului au apărut blindate și camioane fără semne distinctive

Distribuiți acest articol!

Pe malul stâng al Nistrului, lângă Târnăuca, Slobozia, au apărut blindate și camioane fără semne distinctive, care anunță desfășurarea unor manevre militare rusești. Astfel, cetățenii Republicii Moldova se simt în pericol, iar conducerea de la Chișinau continua sa fie indiferenți.

Armata rusă se antrenează pentru a înfrunta dușmanul de pe malul drept. Aceasta consideră Republica Moldova un inamic, iar guvernanții de la Chișinău au făcut în ultimul timp o serie de „pași mici”, dar pragmatici: au semnat niște protocoale cu regimul de la Tiraspol pentru apropierea celor două maluri ale Nistrului. Astfel, cetățenii Republicii Moldov sunt indignați de situația din regiunea transnistreană.

Având un președinte care acționează ca un agent de influență al Moscovei și un guvern „pro-european” ce promovează politici antidemocratice, nu avem nicio șansă să ne opunem influenței Rusiei în Republica Moldova, potrivit oamenilor. Astfel, oamenii se simt în pericol din cauza indiferenței guvernului de la Chișinău care nu asigură securitatea statului și a cetățenilor.

Amintim că, urmele unor camioane și blindate rusești au fost descoperite pe malul stâng al Nistrului de reprezentanții din Comisia Unificată de Control din Republica Moldova.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button