MAGAZIN

(video) Preot spulberat pe trecerea de pietoni. Cum s-a întâmplat

Distribuiți acest articol!

Un preot din România a fost grav accidentat pe trecerea pentru pietoni în orașul Tîrgu Neamț.

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din fața Spitalului Orășenesc „Sf. Dimitrie” Târgu Neamț. Potrivit martorilor, preotul traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, în momentul în care a fost lovit din plin de un autovehicul care circula dinspre Cetate Neamț spre centrul orașului. Părintele a fost preluat în stare critică de o ambulanță și transferat la Iași, iar viața sa e acum în mâinile medicilor și… ale lui Dumnezeu.

La volanul autoturismului era un tânăr de 22 de an din Tîrgu Neamț.  Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

Între timp, membrii comunității înaltă rugăciuni pentru preot. Diseară, 16 aprilie, la ora 19.00 în biserica din Târpești s-a lansat un apel la rugăciune, ca mila lui Dumnezeu să se revese asupra preotului Vasile.

„Împreuna să ne plecăm genunchii în fața Domnului și să ne rugăm pentru părintele, cum și el s-a rugat de nenumărate ori pentru noi. La rugăciune vor participa toți preoții din comună și alți preoți din alte parohii.”, este mesajul transmis de Ioan Cristian Apostol, viceprimarul comunei Petricani.

Mai jos, filmarea producerii accidentului.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button