10TVActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

VIDEO // Procurorul general al României a lansat, la Chișinău, o carte dedicată Centenarului

Distribuiți acest articol!

Procurorul general al României a trecut Prutul! Augustin Lazăr a lansat astăzi la Chișinău, în cadrul salonului de carte Bookfest volumul „Protecția juridică a Patrimoniului cultural și național”. Lucrarea este dedicată Centenarului Marii Uniri și Anului european al Patrimoniului Cultural.

Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău promovează în anul Centenarului Marii Uniri cartea scrisă în limba română pe ambele maluri ale Prutului. Volumul ”Protecția juridică a patrimoniului cultural și național a lui Augustin Lazăr a trecut Prutul pentru a fi citită și de către cetățenii Republicii Moldova. Augustin Lazăr este procuror general al parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție din România și spune că la lucrarea publicată au lucrat mai mulți experți și specialiști pentru a putea reda toate subiectele din perspectiva unui jurist.

Alexandru Tănase, fostul ministru al justiției și ex-președinte al curții Constituționale a Republicii Moldova, invitat la lansarea volumului scris de Augustin Lazăr spune că lucrarea cuprinde nu doar subiecte teoretice și poate fi utilizată cu ușurință de studenți.

Amintim că, Salonul Internațional de Carte Bookfest Chișinău va putea fi vizitat zilnic între 10:00 – 20:00, în perioada 29 august-2 septrie. Intrarea va fi liberă atât în cadrul Salonului de Carte, cât și la toate evenimentele programate pe durata acestuia.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button