10TVActualități

VIDEO // Protest în fața Parlamentului

Distribuiți acest articol!

Mișcarea de Rezistență Națională „ACUM” a organizat un flashmob în fața Parlamentului de la Chișinău pentru a le cere deputaților să îndeplinească cele trei revendicări din Rezoluția adoptată după protestele care au avut loc duminică, 1 iulie. 

Câteva zeci de persoane s-au adunat în fața Parlamentului cu pancarte pe care sunt imaginile judecătorilor care au decis anularea alegerilor din Capitală. Manifestanții scandează „Jos ciuma roșie!”.

Liderul partidului liberal Mihai Ghimpu, susține că cetățenii au acum ceea ce au votat acum 4 ani.

În fața protestarilor au ieșit reprezentanții Partidului liberal democrat din Republica Moldova în frunte cu liderul fracțiunii, Tudor Deliu, care a fat asigurări că va insista să introducă pe ordinea de zi a următoarei ședințe a legislativului o declaraie prin care să condamne acțiunile instanțelor de judecată.

În Rezoluția protestului organizat de Comitetul de Rezistență Națională, înființat de către Partidul Acțiune și Solidaritate, Platforma DA și Partidul Liberal Democrat, manifestanții au cerut confirmarea legalității alegerilor pentru Primăria Chișinău și validarea mandatului lui Andrei Năstase; anularea sistemului electoral mixt și revenirea la sistemul proporțional de vot; precum și demitere și tragerea la răspundere a judecătorilor care au participat la pronunțarea deciziei de anulare a alegerilor. Dacă doriți să jucați la cazinouri online românești legale pentru bani reali, atunci cazinourile cu o selecție largă de slot machine excelente sunt pentru dvs.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button