10TVActualități

VIDEO // Scenariu de film de groază în Chișinău. Caz șocant, soldat cu moarte ‘Fulger’

Distribuiți acest articol!

S-a încuiat în casă și a amenințat că-și omoară familia când a văzut că poliția vine să-i percheziționeze locuința. S-a întâmplat în sectorul Botanica din Chișinău, în această după-amiază. Oamenii legii s-au pornit să efectueze perchezitii într-un apartament de acolo, după ce au aflat că proprietarul este suspectat de un șir de furturi de documente și huliganism. Când a văzut că vine poliția, individul s-a încuiat în casă și a amenințat că-și omoară rudele: soacra, concubina și cei doi copii. Atacatorul a fost împușcat de către ofițerii de la Fulger.

Potrivit șefului IGP, Alexandru Pânzari, angajații poliției Botanica și IP Telenești urmau să efectueze percheziții în sectorul Botanica în două cauze penale huliganism și furt de documente. Ajungând la fața locului, persoana bănuită de aceste infracțiuni, a încuiat apartamentul și refuza categoric să permită angajaților să intre în apartament. Ulterior, persoana bănuită care s-a dovedit a fi un cetățean originar din raionul Telenești, a ieșit la balcon și a declarat că membrii familiei sale, doi copii, concubina și soacră-sa sunt luați ca ostatici.

În timpul discuțiilor persoana devenea mai agresivă, amenința că își va omorî membrii familiei și categoric a refuzat să deschidă apartamentul.

Astfel, Pânzari a declarat că în baza acestor informații s-a apelat la serviciul brigăzii cu destinație specială Fulger.

Potrivit șefului poliției, în momentul intervenției, de către angajații Fulger, persoana bănuită a opus rezistență vehementă, avea la sine cuțit, o armă asemănătoare cu sabia și în momentul când s-a încercat să intre grupa specializată de la Fulger a atacat polițiștii. În baza circumstanțelor angajații de la Fulger au aplicat arma de foc și persoanei bănuite i-au fost provocate leziuni corporale.

Bănuitul a fost internat la spitalul de urgență și a murit la scurt timp. Copii și femeile au fost eliberate cu succes și li s-a acordat suport psihologic.

Bărbatul a fost judecat anterior de șapte ori, pentru furt, tâlhărie și alte infracțiuni grave și deosebit de grave.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button