ActualitățiBasarabia

VIDEO // ”Semnează declarația de Unire a R. Moldova cu Țara-Mamă România”. PL lansează o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru unire

Distribuiți acest articol!

Partidul Liberal lansează o campanie națională de colectare a semnăturilor pentru unirea Republicii Moldova cu România. Decizia a fost luată la 16 septembrie curent, la Biroul Permanent al Partidului Liberal.

Potrivit conducerii PL, campania se va desfășura sub sloganul ”Semnează declarația de Unire a Republicii Moldova cu Țara-Mamă România”. Semnăturile vor fi colectate în toate localitățile din R. Moldova până pe 1 decembrie curent, după care, în funcție de necesitate, campania va fi prelungită.

„Vrem să strângem toate semnăturile din Republica Moldova. Sunt invitați să semneze toți cei care militează pentru unire și consideră, la fel ca noi, că doar unirea Republicii Moldova cu România este soluția izbăvitoare pentru fiecare cetățean”, a declarat vicepreședintele și membrul Biroului Permanent PL, Valeriu Munteanu.

Semnăturile colectate vor fi prezentate parlamentelor de la Chișinău și de la București, iar startul campaniei va fi dat duminică, 23 septembrie.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button