ActualitățiBasarabiaIMPORTANTE

VIDEO Sergiu Voloc: Voi acționa pe șeful MAI, CEC și Președintele Țării în judecată pentru abuz de putere și neglijență în serviciu

Distribuiți acest articol!

Actorul Sergiu Voloc anunță pe pagina sa de Facebook că în calitatea sa de cetățean moldovean îi va acționa pe șeful MAI, CEC și Președintele Țării în judecată pentru abuz de putere și neglijență în serviciu, în urma abuzurilor comise de separatiști împotriva AUR în vama ilegală Varnița. De asemenea artisul critică dur televiunile și presa scrisă.

„Eu cetățean moldovean, voi acționa pe șeful MAI, CEC și Președintele Țării în judecată pentru abuz de putere și neglijență în serviciu. Un Partid înregistrat legal în cursa electorală este sechestrat, fără a primi hrană și apă, dar și presiuni violente din partea unor soldați care staționează ilegal la punctele de trecere, ilegal instaurate de regimul separatist. Acțiunile partidului AUR sunt legale și au dreptul să informeze cetățenii din stîngă Nistrului despre programul electoral.”, a scris actorul Sergiu Voloc pe pagina sa de Facebook.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button