MAGAZIN

VIDEO // Simona Halep, victorie genială la Roma

Distribuiți acest articol!

O nouă victorie pentru Simona Halep. Liderul mondial a făcut un meci PERFECT și s-a răzbunat pe adversara pe Naomi Osaka, calificându-se în optimile de finală de la Roma! A câștigat 12 game-uri consecutive și așteaptă adversara din optimi. Lovitura marcă înregistrată de româncă a ridicat în picioare toată audiența.

Simona Halep a jucat un tenis perfect. Puține erori neforțate, un serviciu consistent și un backhand impecabil au asigurat o victorie în mai puțin de o oră. Lovitura favorită a Simonei a ridicat în picioare publicul de la Foro Italico. La scorul de 1-0 în setul secund, liderul WTA a reușit un backhand încântător în lung de linie. Începutul partidei prevestea un meci lung, în care liderul mondial trebuie să muncească serios pentru victorie. Echilibrul a ținut doar 3 game-uri.

Simona Halep a trimis obsesiv mingile peste fileu, a redus numărul greșelilor neforțate spre 0 și a profitat de erorile copilărești ale niponei. Schimburile lungi au fost câștigate negreșit de româncă. Backhand-ul a funcționat la cei mai înalți parametri, ducând procentajul punctelor câștigate de Osaka pe propria servă în derizoriu.

Simona s-a impus în mai puțin de o oră, scor 6-1, 6-0, și așteaptă rezultatul partidei dintre Donna Vekic și Madison Keys pentru a-și afla adversara din turul următor.
Simona Halep trebuie să ajungă cel puțin în semifinalele turneului de la Roma pentru a nu pierde locul 1 WTA.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button