MAGAZIN

VIDEO / Telenovela „Braguța” continuă. Un deținut face mărturii ȘOCANTE

Distribuiți acest articol!

Boris Bologan, unul din deţinuții învinuiţi de moartea lui Andrei Braguţa, susţine că acesta a fost bătut de poliţişti şi că se fac presiuni asupra familiei sale pentru ca să recunoască o crimă pe care nu a comis-o, scrie crimemoldova.

„El (Andrei Braguţa) a fost aruncat în celula noastră fărâmat. Singur a spus că a fost bătut de poliţie. Dar nu ştim care poliţie. Cei care erau în tură la izolator ne-au zis să astupăm camera video, dar noi special am lăsat aşa, ca să se vadă dreptatea”, a declarat Bologan.

Deţinutul a mai spus că pe parcursul nopţii de 16 august, Braguţa îşi pierduse raţiunea definitiv, i-a atacat în repetate rânduri şi au fost nevoiţi să se apere. „Noi băteam în uşă, strigam poliţiştilor din tură să intervină, însă ei urmăreau din afară ce se petrece şi râdeau. Dimineaţă, am înţeles că am nimerit într-o capcană a poliţiştilor şi le-am zis de asta, iar ei ne-au dat asigurări că totul va fi bine şi că vor şterge anumite secvenţe din înregistrările video”, a precizat Bologan.

Sursa: Crime Moldova


Distribuiți acest articol!

4 Comments

  1. Detinutii, mai ales cei cu experienta mereu s-au straduit ca sa spuna minciuni pentru ca sa nu mai stea zeci de ani adaugator in inchisoare. Era si de asteptat ca asa vor spune.

  2. Mai inchipui ca detinutul acesta deloc nu s-a inervat pe comportamentul lui Braguta si deloc nu la batut in celula. Fim seriosi

  3. Dar eu imi inchipui ca politistii special l-au plasat acolo si i-au indemnat pe detinuti “sa-l invete minte” pentru a pune raspunderea pe ei. Asta inseamna ca sistemul functioneaza asa de demult. Ca si “Padurea Domneasca” … Lucrurile se faceau de demult, dar au isbucnit odata si odata. Asa ceva se observa mai ales dupa ce “Guvernatorul” Moldovei a inceput sa inarmeze si sa echipeze politia, sa ofere Politiei/MAI buget mai mare decat Ministerului Educatiei si celui a Sanatatii impreuna luate. Este rezultat al atitudinii… In aceasta situatie demisia ministrului Jizdan si a procurorului general Harunjen este cel mai putin ce ar trebui sa cerem noi toti. Culmea este ca televiziunile aceluiasi “guvernator” de moldova au inceput sa furnizeze materiale de sparare la fata: precum ca victima ar fi fost bolnav, agresiv, etc. Asta nu face decat sa le agraveze vinovatia celor doi (Juzdan- Harunjen) care nu au tinut situatia la control, crezand ca pahanul le va erta orice si chiar le va plati pentru aceasta…Jos guvernarea!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button