MAGAZIN

(VIDEO) Trei mesaje importante ale lui Constantin Codreanu pentru chișinăuieni

Distribuiți acest articol!

Candidaul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu și-a depus astăzi actele pentru a fi înregistrat în calitate de candidat la funcția de Primar al municipiului Chișinău.

După ce a depus actele pentru a fi înscris în cursa pentru funcția de primar al municipiului Chișinău, Codreanu a venit cu trei mesaje pentru cetățeni:

Am trei mesaje importante. Primul este adresat unioniștilor, fac apel să înceteze orice atacuri, fiindcă au de câștigat doar Plahotniuc și Dodon.

Al doilea mesaj este pentru toți chișinăuienii, mi-am propus să fiu primarul care să unească și nu care să dezbine. Drumurile pe care le voi reabilita și multe alte lucruri sunt pentru toți cetățenii.

Al treilea mesaj este adresat celor care nu au decis pe cine să voteze, singurul candidat pe care în acest moment are șanse să-l bată pe minidodonul Ceban, sunt eu. Sunt singurul care pot asigura o victorie în fața socialiștilor.

Aceste trei mesaje sunt foarte importante”, a declarat candidaul Partidului Unității Naționale, Constantin Codreanu.

Amintim că astăzi, 19 aprilie, este ultima zi pentru depunerea actelor de candidații la funcția de primar al municipiului Chișinău la Consiliul Electoral al circumscripției electorale municipale Chișinău nr.1.

Până la această oră și-au anunțat candidatura 12 persoane și au fost înregistrate 11.


Distribuiți acest articol!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button